30/09/20

Vlog Lubbers Logistics Group – Maak kennis met hun wereldwijde netwerk

Door de coronamaatregelen zijn veel gezamenlijke AYOP-promotie- en netwerkevents komen te vervallen. De Leden-Ontmoeten-Ledenbijeenkomsten, de Offshore Energy 2020, de WindEnergy in Hamburg, en nog veel meer. We zijn daarop op zoek gegaan naar mogelijkheden om met elkaar in verbinding te blijven. Dat doen we onder andere door de wekelijkse AYOP-Business Call. Maar ook willen we onze leden graag een ‘podium’ bieden om hun business aan de overige leden, de sector en potentiële arbeidskrachten te laten zien.

Vlog-serie
We hebben daarom een aantal van onze leden de mogelijkheid geboden om in een korte vlog te laten zien waarmee zij bezig zijn. Bredenoord, Breman Offshore, Lubbers Logstics Group en Van Gool Hef- en Hijstechniek zijn de eerste vloggers die ons een kijkje achter de schermen geven.

In deze vlog neemt Lubbers Logistics Group je mee in het wereldwijde netwerk van vestigingen. Lubbers is een wereldwijd logistiek dienstverlener. Hun specialiteit is het oplossen van complexe logistieke uitdagingen, zoals exeptionele ladingen, moeilijke bestemmingen en gevaarlijke goederen.

Twaalf collega’s van Mark Hofland vertellen vanuit hun eigen locatie wat hun specialiteit is. Bekijk hier de bijzondere, internationale vlog van Ralph van der Lugt (IJmuiden), Liam Paterson (Aberdeen, Groot Brittannië), Ross Wills (London), Steffan Christensen (Stavanger, Noorwegen), Søren Jensen (Esjberg, Denemarken), Sander van der Meer (Schoonebeek), Marcello Fiori (Ravenna, Italië) Dragos Finaru (Ploiesti, Romenië), Steven Lim (Singapore), Olivier de Wit (Rotterdam) en Jaap Kroon (Amsterdam Airport Schiphol).