SEAFOX OPERATIONS

Seafox bedient al meer dan 30 jaar een breed scala aan offshore- O&G en offshore wind klanten met haar (accommodatie) jack ups.  Deze worden o.a. gebruikt voor het installeren, opstarten (hook-up and commissioning), onderhoud en verwijderen van platforms, metmasten, en offshore wind parken. Om haar klanten verder te ontzorgen faciliteert Seafox waar nodig de logisitiek van en naar offshore locaties van materieel en mensen.

In IJmuiden worden de Seafox schepen beheert en klanten ondersteunt op basis van een zeer uitgebreide ervaring, kennis en lange historie aan projecten. Flexibiliteit, Integriteit, Betrouwbaarheid, Veiligheid en Teamwork staan boven aan: dit is enkel mogelijk door het feit dat de Seafox schepen bemant worden door eigen personeel en een stabiele kantoor bezetting die opereren onder een geintegreerd management systeem.

Naast haar jack ups biedt Seafox ook Temporary Living Quarters aan om zo haar eigen vloot en klanten extra accommodatie capaciteit en flexibiliteit te bieden.

Voor zowel het Engels als Nederlands Continentaal plat zijn de Seafox jack ups in het bezit van een Safety Case en Rapportage Inzake Grote Gevaren (RIGG). Dit naast de onmisbare ISO 9001, 14001 en 45001 certificering.