BOTA TRANSPORT

Snelheid, flexibiliteit en bereikbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van BOTA Transport. Wij zijn daarom 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. Wij staan altijd in direct contact met onze chauffeurs zodat we direct kunnen inspelen op alle ad hoc wensen van de klant. Ook onze opdrachtgevers kunnen de vracht 24/7 volgen via ons Track & Trace service.

De impact van onze dienstverlening op het milieu houden we zo beperkt mogelijk. Uiteraard voldoet elke truck in onze vloot aan de Europese emissierichtlijnen. Door effectieve planning houden we het brandstofverbruik laag, terwijl we tegelijk de CO2-uitstoot minimaliseren.

Oprichter Jerry van den Bosch is met zijn team van chauffeurs en experts goed voor ruim een eeuw ervaring in Oil and Gas Services.

Binnen ons bedrijf heerst een transparante en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Wij hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en een grote mate van collegialiteit, flexibiliteit en commitment. Wij investeren in nieuwe ontwikkelingen en het meest actuele en duurzaamste materieel om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en het milieu zo min mogelijk te belasten.

U kunt vertrouwen op onze logistieke expertise als het aankomt op gewoon en buitengewoon transport. Elke dag gaan we de weg op met hetzelfde doel: onze beloftes waarmaken.