Southern North Sea Energy Alliance event

08/10

U bent van harte uitgenodigd voor het aankomende Southern North Sea Energy Alliance event, dat plaats vindt op 8 oktober tijdens de Offshore Energy Conference 2019 in de RAI.

Een jaar geleden tekenden vier aangrenzende offshore regio’s een memorandum of understanding, hiermee werd de Southern North Sea Energy Alliance (SNSEA) opgericht. Deze overeenkomst zorgde voor hechtere werkrelaties tussen Offshore clusters AYOP, NSEG, THMA, EEEGR en hun leden.

Het bijwonen van elkaars events en betere formele en informele relaties hebben geleid tot inzet op gezamenlijke marketing van de zuidelijke Noordzee als offshore energiehub en een toename in business, investeringen en werkgelegenheid in onze regio’s. Ook met oog op de aanstormende Brexit zijn de eeuwenoude maritieme relaties rondom de zuidelijke Noordzee belangrijk dan ooit. Ontmoet leden van onze vier Offshore Clusters tijdens het volgende event.

Programma

14:00 – 14:30

*Welcome by Michiel Veldhuizen (British Embassy, Country Director Netherlands; departement for international trade)

On post-brexit and economic maritime relations

14:30 – 15:15

*Presention by Vattenfall; Owner of windfarms on both sides of the North Sea (to be confirmed)

15:15 – 16:00

*Presentation by Kirsten Berger from Houthoff; Energy system integration on the North Sea

17:00 - 18:00

Drinks on the exhibition floor, sponsored by AYOP & NSEG at the Amsterdam IJmuiden Offshore Ports-pavilion in Europahal, booth 1.001

*=SNSEA specifiek event

Het SNSEA event wordt gehouden tijdens de Offshore Energie 2019 (7 & 8 oktober) u bent ook uitgenodigd voor de rest van de conferentie en beurs. Toegang tot de beurs is gratis. Om toegang te krijgen tot de conferentiesessies kunt u tickets per sessie kopen of een Premium Conference Pas voor toegang tot alle sessies.

Locatiezaal G107: 
Wanneer u binnenkomt bij het registratiegebied gaat u rechtdoor hal 2 in. Linksachter in hal 2 bevindt zich de doorgang naar de G zalen. Hiervoor neemt de trap naar de eerste verdieping. Bij deze doorgang zal ook signing aanwezig zijn. 

Als lid krijgt u 10% korting op uw Delegate tickets met code AYOPNSEGOWC2019

Registratie voor het event is gratis en kan bevestigd worden door een e-mail te sturen aan Jesse Bruijnzeels, jesse.bruijnzeels@portofamsterdam.com

We kijken uit naar uw aanwezigheid op dit event.

Met vriendelijke groeten,

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports
North Sea Energy Gateway
Team Humber Marine Allicance
East of England Energy Group

 

 

Overview agenda
+
Date

Tuesday 08 October
From 09.00 hour

Location

RAI, G107