Sessie offshore wind onderhoud

12/12

Op donderdag 12 december organiseren we een bijeenkomst over offshore wind onderhoud voor onze leden. Graag nodigen we je uit om aan deze sessie deel te nemen.

Want ken jij je collega-bedrijven bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, en weet je wat ze doen? Wij organiseren deze bijeenkomst om meer inzicht te krijgen in wat je AYOP-collega doet. Wat kan dat voor jou betekenen? Tijdens de sessie vragen we iedereen actief deel te nemen en jezelf én je oplossing kort maar krachtig te introduceren.

Inhoud van de sessie
ELA Container gaat in op het hoe, wat en waarom over de samenwerking met DHSS en Lubbers Logistics Group. Zbridge gaat in op één van hun innovatieve oplossingen voor de offshore. We zijn nog bezig met een spreker over algemene trends en ontwikkelingen.

Actieve inbreng
Om elkaar beter te leren kennen vragen we de deelnemers om zichzelf en het bedrijf te pitchen. Pitchen betekent dus écht maximaal 3 minuten. Kun jij  je collega’s in drie minuten nieuwsgierig maken naar wat je doet en naar jouzelf?

Neem iemand mee
Ook is dit event geschikt voor prospects om kennis te maken met Amsterdam IJmuiden Offshore Ports. Neem gerust een bedrijf of collega mee die jij binnen het AYOP-netwerk wil introduceren.

Programma
15:30 – 16:00 inloop & welkom
16:00 -  17:30 presentaties en pitches 
17:30 -  18:30 netwerkborrel

Vragen voor input voor je pitch:

Wie ben je, wat doet je bedrijf?
Welke oplossingen bereik je met je product of dienst?
Wat wil je bereiken in de offshore wind onderhoud?

Zoek je samenwerking, heb je wat nodig van andere leden van AYOP?

Aanmelden via de persoonlijke uitnodiging of stuur een mailtje naar Yolanda Los, yolanda@ayop.com

Overview agenda
+
Date

Thursday 12 December
From 15.30 hour

Location

SHIP, Sluis Haven Informatie Centrum


Noordersluisweg 1, IJmuiden

Route