13/01/22

VLOG INDUSTRIEEL KLIMMEN: WERKEN OP HOOGTE

Sinds de coronamaatregelen in maart 2020 zijn veel gezamenlijke AYOP-promotie- en netwerkevents komen te vervallen. We zijn daarop op zoek gegaan naar mogelijkheden om met elkaar in verbinding te blijven. Dat doen we onder andere door de tweewekelijkse AYOP-Business Call. Maar ook willen we onze leden graag een ‘podium’ bieden om hun business aan de overige leden, de sector en potentiële arbeidskrachten te laten zien.

Vlog-serie
We bieden onze leden daarom de mogelijkheid om in een korte vlog te laten zien waarmee zij bezig zijn. Bredenoord, Breman Offshore, Lubbers Logstics Group, NewRest, REYM en Van Gool Hef- en Hijstechniek waren de eerste vloggers die ons een kijkje achter de schermen gaven.

Industrieel Klimmen
Industrieel Klimmen BV levert valbeveiliging, keuringen en trainingen (IRATA/GWO) voor werken en redden op hoogte of in besloten ruimtes. Hun klanten voeren hoogtewerk uit in de windenergie, olie&gas, bouw, defensie en industriële complexen. In deze vlog vertelt Robert Peters van Industrieel Klimmen over de materialen, trainingen en hun eigen trainingshal waar alle situaties zo goed als mogelijk zijn nagebootst.