10/11/20

Vlog Breman Offshore

Door de coronamaatregelen zijn veel gezamenlijke AYOP-promotie- en netwerkevents komen te vervallen. De Leden-Ontmoeten-Ledenbijeenkomsten, de Offshore Energy 2020, de WindEnergy in Hamburg, en nog veel meer. We zijn daarop op zoek gegaan naar mogelijkheden om met elkaar in verbinding te blijven. Dat doen we onder andere door de wekelijkse AYOP-Business Call. Maar ook willen we onze leden graag een ‘podium’ bieden om hun business aan de overige leden, de sector en potentiële arbeidskrachten te laten zien.

Vlog-serie
We hebben daarom een aantal van onze leden de mogelijkheid geboden om in een korte vlog te laten zien waarmee zij bezig zijn. Bredenoord, Breman Offshore, Lubbers Logstics Group en Van Gool Hef- en Hijstechniek zijn de eerste vloggers die ons een kijkje achter de schermen geven.

In deze vlog vertelt Jacob Gnodde van het constructie- en machinebedrijf Breman Offshore onder andere over hun pre-pilling drilling template die ze voor Van Oord hebben gemaakt. Prachtige beelden! Maar ook vertelt hij over hun andere werkzaamheden voor de olie-, gas- en offshore windindustrie.