21/11/22

Van der Valk Taxiservice AYOP binnengereden

Recent heeft Van der Valk Taxiservice het AYOP-lidmaatschap ondertekend. Het bedrijf van Henk van der Valk is gevestigd in de IJmond en kent het Noordzeekanaalgebied op zijn duimpje. Henk: “Wij verzorgen het vervoer voor veel bedrijven die zich richten op duurzaamheid. Denk aan bouwers van windparken, visbedrijven die duurzame vangst nastreven. Dan wil je als taxibedrijf daar ook in bijdragen. Daarom ondersteunen wij de activiteiten van AYOP op dit gebied. Zo kunnen we samen naar een schonere toekomst.”

Specialist in crew changes

De havens in het Noordzeekanaalgebied vormen een dynamisch geheel waar dag en nacht wordt gewerkt. De chauffeurs van Van der Valk Taxiservice kennen hier de weg. Als vaste partner van een groot aantal havenbedrijven vervoeren zij dagelijks tientallen medewerkers van en naar hun werkplek, hotel of luchthaven. Ze verzorgen crew changes van 1 tot 100 personen voor onder andere de visserij, offshore en of windmolenparken. Bedrijven die vrijwel nooit stilstaan en bepalend zijn voor de dynamiek van het havengebied. Met een flexibele opstelling speelt Van der Valk Taxiservice in op de specifieke wensen van de klanten in het Noordzeekanaalgebied.

Groen rijden

Van der Valk Taxiservice is een jonge onderneming met oog voor het milieu. Het wagenpark (Mercedes-Benz en BMW) bestaat uit hybride voertuigen die ‘groen’ rijden en de omgeving minimaal belasten.

Sylvia Boer, directeur AYOP: “Veel van onze leden hebben behoefte aan comfortabel en betrouwbaar groen vervoer van medewerkers. 24/7. Dat Van der Valk Taxiservice uit de regio komt, is een grote pre. Zij begrijpen de sector, en kunnen daar goed op inspelen.”