21/04/21

TOPSHORE AANGESLOTEN BIJ AYOP

Onlangs is Topshore Rotterdam tot het AYOP-netwerk toegetreden. De specialist in arbeidsbemiddeling heeft een uitgebreide wervingspool van bedrijven.

Topshore is een ambitieus en jong bedrijf dat gespecialiseerd is in nationale en internationale arbeidsbemiddeling voor hoger opgeleide functies in de techniek. Hun ervaring ligt vooral in de mechanische, offshore, olie & gas en maritieme industrie. Boy Ramirez Verhoeven, Managing Partner TopShore: “Onze core business is werving en selectie, maar ook outplacement en interne mobiliteit trajecten welke deels inhouse worden uitgevoerd.”

Sinds het ontstaan van Topshore twee jaar geleden hebben zij verschillende vacatures weten in te vullen voor relaties binnen de offshore industrie. Voorbeelden van succesvolle werving- en selectietrajecten zijn de bemiddeling van Engineers, Project en Tender Managers maar ook Buyers of Sales Managers bij verschillende relaties binnen de offshore industrie. De kandidatenpool bestaat uit een nationaal en internationaal netwerk van ervaren professionals binnen de techniek. Onlangs is een outplacement traject met succes afgerond voor een engineering en construction bedrijf in de offshore wind industrie. Alle outplacement kandidaten van Project Manager engineering tot inbedrijfsteller hebben in korte tijd met behulp van Topshore een nieuwe functie gevonden. Voor een maritieme organisatie wordt op dit moment deels inhouse de interne mobiliteit gecoördineerd en uitgevoerd. De medewerkers worden actief begeleid naar nieuwe mogelijkheden binnen de eigen organisatie.

Topshore is opgericht door MeeMaken B.V. (ook AYOP-lid) en Westerduin Groep. Deze synergie zorgt voor de juiste kennis en ervaring van arbeidsbemiddeling binnen de offshore industrie.

Sylvia Boer, directeur AYOP: “Met de grote vraag naar technisch geschoold personeel in onze sector is Topshore een goede aanvulling op ons netwerk. Met hun frisse en innovatieve kijk op zaken gaan ze zeker waarde toevoegen.”