10/08/23

Tech Career Day (HvA) op 11 oktober

De Tech Career Day vindt plaats op woensdag 11 oktober aan de Hogeschool van Amsterdam. De Tech Career Day is sinds 2018 het grootste evenement waar je technische hbo-studenten en afgestudeerde technici kan ontmoeten. Het vindt dit jaar plaats in het Jakoba Mulderhuis, met stands, bedrijfspresentaties en workshops. Net als de afgelopen jaren biedt dit evenement een uitstekende mogelijkheid om met studenten en alumni in contact te komen, jullie bedrijf te promoten en stages en vacatures te vervullen.

In samenwerking met Be an Engineer wordt dit jaar talent uitgenodigd dat zich wil oriënteren op de technische arbeidsmarkt. Zij gaan leren in deeltijd en worden opgeleid tot Engineers van de Toekomst. De energietransitie, circulaire transitie en digitalisering staan centraal in het curriculum. We zullen je hierin meenemen en bieden ter voorbereiding om 16:00 uur een workshop aan, met informatie over het talent dat wil leren en werken en de nieuwe deeltijdopleiding Engineering.

Programma
16:00-17:00 uur Informatiesessie deeltijd Engineering & Be an Engineer
17:00-18:00 uur Opbouw
18:00-20:00 uur Tech Career Day
20:00-21:00 uur Afbouw

Voor details en registratie kun je terecht op www.techcareerday.nl. Je geeft aan in welke opleiding(en) je interesse hebt, zodat wij dit van tevoren kunnen communiceren aan de studenten. Tevens kun je aangeven of je alleen een stand wil boeken of een stand én bedrijfspresentatie wil opgeven. Mocht een 3x2m stand te groot zijn en gaat je voorkeur uit naar een statafel-stand, geef dit dan graag aan in de special requests.

We verwachten 1000-1500 studenten en 70 technische bedrijven die aan dit unieke evenement zullen deelnemen. Naast studenten van de verschillende leerjaren worden er ook alumni uitgenodigd, dus ook (starters)functies zijn interessant voor het publiek. Vanwege het beperkt aantal plaatsen adviseren wij je om je snel te registreren, bij meer dan 70 aanmeldingen plaatsen we je op een wachtlijst.

De deadline voor aanmelding is 25 augustus 2023. Dit jaar is de deelname officieel gratis, maar wordt er gevraagd een optionele bijdrage te overwegen.