22/06/20

Nomineer jij jouw offshore collega voor de verkiezing De Slimste Handen van Nederland?

Na een succesvolle eerste editie in 2019, waarbij +200 technische vakmensen in het zonnetje werden gezet met hun nominatie voor De Slimste Handen van 2019, is het vanaf nu mogelijk om te nomineren voor de editie van 2020. Een prijs voor technische vakmensen die het verschil maken. Technici die in de offshore werken horen daar zeker bij; zij zijn het hart van de sector. Nomineer daarom je collega voor deze onderscheiding en zet daarmee bovendien het werken in de offshore in het voetlicht.

Vitale functies
Juist nu is het extra duidelijk hoe belangrijk en onmisbaar technische vakmensen zijn. Zij houden de boel draaiende. Heel Nederland is zich bewust van de vitale functies in ons land en beseffen nu meer dan ooit hoe belangrijk en onmisbaar de technische vakmensen zijn. Het hele land (en wereld) staat op z’n kop maar dankzij deze groep houden we schoon drinkwater, stapelt het vuil zich niet op, hebben we licht in huis, een vriezer die werkt, internet om thuis te werken, werkende trapliften. En werken we in de offshore door aan de energieopwekking en -transitie, zodat ieder huishouden voorzien wordt van energie en je bij de benzinepomp kunt tanken. Daarvoor en voor veel meer verdienen ze het om in het zonnetje te worden gezet.

Die ene collega, dat ene team
Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen, of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Nomineer die collega of dat team voor een plek op het podium. Nomineren kan door leidinggevenden maar zeker ook door collega’s.

Nomineren
Medewerkers en collega’s nomineren is niet alleen een mooie manier om je waardering uit te spreken maar ook een mooie gelegenheid om je bedrijf in het zonnetje te zetten.

Nomineren kan tot medio augustus. Check de criteria op deze pagina. Op de website van De Slimste Handen van Nederland vind je meer informatie. Direct nomineren kan hier. De uitreiking vindt vrijdagmiddag 25 september 2020 plaats op Vliegbasis Soesterberg.

Laat het je collega’s weten!
De organisatie van De Slimste Handen van Nederland stelt gratis online en offline promotiemateriaal, (zoals posters, flyers, intranettekstjes, logo’s en banners) beschikbaar waarmee je de verkiezing binnen je bedrijf kan promoten. Je kan deze hier aanvragen.

Ambassadeurs
Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, Techport en de gemeentes Beverwijk, Heemskerk en Velsen hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten dit initiatief een warm hart toe te dragen. Zij onderschrijven alle het belang van technische vakmensen voor de offshore energiesector. Sylvia Boer, directeur AYOP: “Mooi dat we met deze groep van ambassadeurs kunnen samenwerken om onze technische vakmensen in het zonnetje te zetten!”