22/08/22

NIEUW LID EN FAMILIEBEDRIJF TOS WERELDSPELER VOOR PERSONEEL EN SHIP DELIVERIES

TOS is internationaal dienstverlener in personeelsoplossingen voor de maritieme, onshore, offshore & windenergiesector. Sinds 1992 vindt het Rotterdamse bedrijf flexibele bemanning, personeel en effectieve personeelsoplossingen voor opdrachtgevers wereldwijd. Eline Suurmond, Business Manager Onshore bij TOS: “AYOP is een actieve en zichtbare brancheorganisatie. Als echte Rotterdammers zijn we warm ontvangen en krijgen we meer zicht op de keten van offshore windspelers in de Amsterdamse regio. Goed om elkaar regelmatig te ontmoeten!”

TOS is een echt familiebedrijf. Hecht en echt. Opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een maritieme dienstverlener die wereldwijd mensen samenbrengt, in hun kracht zet en plezier laat beleven in hun werk. Met kantoren in Polen, Oekraïne, Tsjechië, Cyprus en Indonesië bedient TOS de internationale markt. En TOS blijft groeien. Begin dit jaar opende TOS een kantoor in Vlissingen en binnenkort zetten ze voet aan de grond in Rijeka – Kroatië. TOS selecteert, detacheert en leidt de beste mensen op. Dagelijks zijn er ruim 1500 professionals voor TOS aan het werk.

PEOPLE & SHIP DELIVERY
TOS biedt ervaren professionals op tijdelijke basis, detachering of voor directe plaatsing, zoals:

  • Nautische Crew: Officers, Engineers, AB’s and Catering
  • Constructieteams: Foremen, Riggers, Gangway Operators, Electricians and Crane Operators
  • Onderhoudsteams: E&I Technicians, Turbine Technicians and Mechanics
  • Supervisors: Lifting and Offshore construction
  • Project Staffing & Onshore Professionals

WINDPARK- EN DECOMMISSIONING TEAMS
De afgelopen jaren heeft TOS zich gespecialiseerd in het leveren van constructie- en onderhoudsteams voor de offshore windinstallatie- en decommissioningprojecten in de Noordzee, Duitse Bocht en Azië. Deze teams zijn gewend om samen te werken en opgeleid volgens de hoogste standaarden uit de sector. De werving & selectie, opleiding en planning van deze teams verzorgt TOS in nauwe samenwerking met opdrachtgevers die daardoor een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor hun projectteams hebben. Daarnaast adviseert TOS over onder andere verloningsmogelijkheden en internationale wet- en regelgeving. Ook verzorgt TOS total crewing en ship management.

SHIP DELIVERY & SEA2SHORE
Een van de specialiteiten van TOS is ship delivery. Van strategische verhuizing, aankoop van bestaande en nieuwe schepen of tot het wereldwijd overvaren van alle type schepen. Daarnaast helpt TOS al meer dan 15 jaar zeevarenden die de overstap naar onshore willen maken. Eline: “We hebben een breed scala aan getalenteerde en ervaren zeevarenden beschikbaar met een maritieme opleiding, ervaring op zee en ambities aan de wal. Onze Sea2Shore kandidaten bewijzen keer op keer van grote toegevoegde waarde te zijn in walfuncties voor onze offshore klanten. Een mooie win-win situatie.

Sylvia Boer, directeur AYOP: “De arbeidsmarkt is zo krap op dit moment, dat een ervaren bedrijf als TOS voor veel van onze leden van toegevoegde waarde kan zijn. Zeker ook met hun Sea2Shore aanpak waarbij we mensen voor de sector kunnen behouden. We zijn daarom ook blij dat zij tot AYOP zijn toegetreden.”