29/09/20

Nieuw lid: Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Met de bijzondere ligging aan de boulevard van IJmuiden, is het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach een ideale overnachtings- en vergaderlocatie voor offshoremedewerkers. Daarom is het hotel, met 146 kamers en 14 vergaderzalen, onlangs toegetreden tot het netwerk van AYOP. Apollo Hotels is een keten van dertien hotels in Nederland. Apollo Hotels is onderdeel van de Fattal Hotel Group, één van de snelst groeiende hotelketens in Europa.

Denise van Gaans, Meeting & Eventsmanager Apollo Hotel IJmuiden: “Nu binnenkort gestart gaat worden met de nieuwe windparken Hollandse Kust Zuid en Hollandse Kust Noord willen wij ons aanbod nog meer afstemmen op de behoefte van de offshorebedrijven en -medewerkers. Denk daarbij uiteraard aan overnachtingen en maaltijden maar zeker ook aan ontspanning na het werk. Op deze manier creëren wij graag een thuisbasis voor hen. Vanuit ons hotel is men binnen 10 minuten op zee, dat maakt ons de perfecte uitvalbasis.”

Sylvia Boer, directeur AYOP: “Een hotel is misschien niet de eerste sector waar je aan denkt bij een vereniging voor offshorebedrijven. Maar de kracht van AYOP ligt in het feit dat onze leden samen een sterke keten vormen. Uiteraard op technisch en logistiek gebied, maar ook in de facilitaire diensten waarmee de sector te maken heeft. Het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is daarom een zinvolle aanvulling op het ledenbestand.”