09/04/24

Middle Point sluit zich aan bij AYOP

Wij verwelkomen een nieuw lid! Het in 2007 opgerichte Middle Point werft personeel voor de maritieme maakindustrie, scheepsbouw, jachtbouw en de offshore-branche. Dit doen ze met veel passie, creativiteit en een persoonlijke aanpak. “Door het directe contact met werkgevers en kandidaten zijn we in staat om de juiste match te maken”.

Match met kandidaten uit binnen- en buitenland

Middle Point is sterk in het bemiddelen van kandidaten uit het buitenland die in Nederland een carrière en leven komen opbouwen. Maar ook in het bemiddelen van kandidaten binnen Nederland zelf. Voor zowel de match binnen Nederland als daarbuiten, kan het lidmaatschap van AYOP goede ondersteuning bieden.

Sander Barten, Operations Director bij Middle Point zegt hierover: “We zitten in de regio en hebben ervaring met recruitment in engineering en in de maritieme maakindustrie. We werken al vanaf het ontstaan van Middle Point in de energiesector. We gaan nu mee in de transitie richting nieuwe energievormen. Juist in Nederland, juist in de regio Amsterdam-IJmuiden.”

Het vinden van nieuw personeel is cruciaal

Met het AYOP-lidmaatschap zet Middle Point een nieuwe stap. Dionne Ruurda, directeur AYOP: “Het vinden van personeel voor de offshore energy sector is cruciaal om de doelen voor de energietransitie te behalen. Wij zijn dan ook blij dat ook Middle Point zich bij ons heeft aangesloten. De ervaring die zij hebben opgedaan met het werven van personeel internationaal, kunnen zij goed inzetten in onze regio voor offshore energy.”