01/06/23

Machteld Liebregs als nieuwe eventmanager bij AYOP gestart

1 juni is Machteld Liebregs als nieuwe eventmanager bij AYOP gestart. Machteld zal, na het vertrek van Yolanda Los per 31 december, de nieuwe spil voor de leden van AYOP zijn, en de creatieve en drijvende kracht voor onder andere de beurzen, werkbezoeken en netwerkbijeenkomsten zijn.

Machteld was hiervoor manager bij een ‘Destination Management Company’. In deze functie hield ze zich naast het aansturen van een team van zeven collega’s bezig met het organiseren en uitvoeren van tours, galadiners, vergaderingen, incentives en congressen voor buitenlandse bedrijven in Nederland. Ze begeleidde site visits en bezocht beurzen en netwerkbijeenkomsten. Kwaliteiten die goed aansluiten bij de werkzaamheden bij AYOP.

Machteld: “Ik word enorm blij van de organisatie van kleine en grote bijeenkomsten en denk graag  ‘out of the box’ zonder de behoeften van de diverse partijen uit het oog te verliezen. Mijn passie in mijn vorige functie was het zorgdragen voor geslaagde tours en events en deze hoop ik ook in mijn nieuwe baan tot uiting te laten komen. Ik ga ervoor om events voor de AYOP-leden tot in de puntjes toe verzorgd te laten zijn, zowel op financieel, logistiek als operationeel gebied. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team van AYOP om zo samen een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen van het offshorebedrijvennetwerk in de regio Amsterdam – IJmuiden.”

Machteld woont in het centrum van Haarlem, is getrouwd, heeft 3 kinderen en is in het bezit van een leuke blauwe Fiat 500 zoals op onderstaande introductievideo is te zien.

Machteld, welkom bij AYOP!