28/11/22

Chantal Verkerk nieuwe motor achter AYOP-events

Per 1 december zal Chantal Verkerk het AYOP-team komen versterken. In haar functie van Event Manager zal ze samen met Yolanda Los de ledenbijeenkomsten, beurzen en overige evenementen van AYOP gaan organiseren. Chantal zal al op de Offshore Energy aanwezig zijn om met de leden kennis te maken.

Chantal heeft in haar carrière bij verschillende bedrijven gewerkt, met als rode draad het organiseren van evenementen. Van personeelsfeesten, fotoshoots tot bruiloften en bedrijfsfeesten. Met haar creatieve geest is ze altijd op zoek naar vernieuwing. Chantal: “Plannen organiseren en regelen zit in mijn bloed. Ik hou ervan om het iedereen naar het zin te maken zonder het doel van het event uit het oog te verliezen. Als eventmanager bij AYOP ben ik graag de verbinder tussen de leden en ontzorg ik hen graag.”

Sylvia Boer: “Chantal heeft een berg ervaring en weet als geen ander waar het om draait bij het organiseren van events. Niet alleen is ze een kei in het ontzorgen, maar ze heeft ook oog voor detail. Ze is een spontane dame die van aanpakken weet en met haar persoonlijke benadering is ze een geweldige aanvulling voor de AYOP-leden en ons team.”

Bekijk hieronder de introductievideo van Chantal.