28/04/21

BEKIJK DE WERKZAAMHEDEN VAN NEWREST IN HUN VLOG!

Door de coronamaatregelen zijn veel gezamenlijke AYOP-promotie- en netwerkevents komen te vervallen. Door de goed bezochte tweewekelijkse online AYOP Business Calls blijven de leden met elkaar in contact en op de hoogte van ontwikkelingen. Maar ook willen we onze leden graag een ‘podium’ bieden om hun business aan de overige leden, de sector en potentiële arbeidskrachten te laten zien.

Vlog-serie
We hebben daarom een aantal van onze leden de mogelijkheid geboden om in een korte vlog te laten zien waarmee zij bezig zijn. Bredenoord, Breman Offshore, Lubbers Logistics Group, Van Gool Hef- en Hijstechniek en Reym waren de eerste vloggers die ons een kijkje achter de schermen gaven.

In deze vlog vertellen Lucas Benreguig en Richard Berkhout van Newrest over de cateringmogelijkheden die zij bieden voor onder andere de remote-side voor de offshore en olie- en gasindustrie. De cateraar, gevestigd op Schiphol, heeft ruime ervaring en een capaciteit van 18.000 maaltijden per dag. Een mooi en smaakvol kijkje in de keuken!