13/06/19

AYOP zichtbaar op Havenfestival IJmuiden 2019

Zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt het jaarlijkse Havenfestival IJmuiden georganiseerd. Tijdens dit tweedaagse festival vinden er tal van activiteiten plaats. Amsterdam IJmuiden  Offshore Ports is als sponsor van het festival op meerdere manieren zichtbaar.

Windmolens
Amsterdam IJmuiden Offshore Ports zorgt voor groene windenergie op de Trawlerkade. Er staan in totaal negen windmolentjes opgesteld.

Op de foto in de Offshore
Om de werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden in de Offshore-(wind)industrie in onze regio onder de aandacht te brengen kan het publiek op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur in een herkenbare ‘AYOP-tent’ op de Trawlerkade een zogenaamde greenscreenfoto laten maken.

Bezoekers kiezen vooraf een achtergrondfoto uit een selectie van tien afbeeldingen uit de Offshore. Naar wens kunnen ze een harnas aantrekken, helm opzetten en een stuk gereedschap in de hand nemen (ter beschikking gesteld door Industrieel Klimmen). Ze nemen vervolgens, alleen of in een groepje van maximaal vier, plaats voor een groen scherm, zien zichzelf bewegen op de monitor en kunnen een leuke pose aannemen bij de gekozen achtergrondfoto. Nadat de foto is gemaakt, wordt deze direct geprint en meegegeven, met op de achterkant een QR-code erop zodat de foto digitaal bekeken, gedeeld en gedownload  kan worden.

Website www.ayop.com/werken
Op deze webpagina staat alle informatie over de werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden in de Offshore-industrie in de regio Noordzeekanaalgebied.

Bezoek
Het Havenfestival IJmuiden is gratis toegankelijk en staat open voor iedereen. Kom dus gerust met partner en kinderen langs!