27/03/24

AYOP Sparsessies met Richard

De offshore energy markt is volop in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wind- en waterstofproductie op zee, nieuwe tenders, netcongestie, circulariteit en ook gewoon het gesprek over ‘handjes’, worden dagelijks gevoerd in deze jonge sector. En dat is soms lastig om bij te houden, zeker als het impact heeft op jou en je organisatie. Welke keuzes en mooie kansen liggen er en hoe benader ik die? Dat is een vraag die we vaak horen en waar we graag bij helpen en over meedenken: voeten op tafel en gewoon sparren. En daarom introduceren wij: AYOP Sparsessies.

Tijdens een sparsessie met Richard Engelkes (Business Development manager AYOP) gaat het helemaal over jouw bedrijf in de energy sector. Waar zou je naartoe willen? Wat heb je nodig? En wat speelt er in de markt? Samen kan je op een laagdrempelige manier je gedachten ordenen. Richard deelt hierbij graag zijn ervaring en kennis van de sector.

Een sparsessie is een kort en krachtig gesprek om je gedachten te helpen ordenen, dilemma’s te verhelderen of knopen door te hakken. Misschien ben je op zoek naar praktische informatie of kennis van de sector zodat je weer verder kunt. Voor AYOP-leden zijn deze sparsessies natuurlijk gratis. Heb je interesse? Neem dan contact op met Richard. Hij maakt graag een afspraak voor een sparsessie: 06-29770369 of richard@ayop.com