12/05/20

AYOP Business Call; Wat is de visie van Peter Hartman op de coronacrisis?

Voor in uw agenda: Dinsdag 12 mei, 15.00 uur: Wat is de visie van voormalig KLM president directeur Peter Hartman op de coronacrisis?

Met enige trots kunnen wij aankondigen dat dinsdag 12 mei van 15.00 tot 16.00 uur Peter Hartman, voormalig president directeur van de KLM, in de wekelijkse AYOP Business Call zijn visie op de coronacrisis geeft. Wat betekent dit voor de economie? Hebben de branches die het nu zwaar hebben, niet eerder voor vergelijkbare hete vuren gestaan? Welke bedrijfstakken profiteren juist van deze periode?

Peter Hartman is een boeiende verteller, met een door zijn lange en veelzijdige ervaring interessante kijk op de huidige periode. Wij zijn dan ook heel blij dat hij bereid is zijn visie met ons te delen. Hij beantwoordt ook graag je vragen!

Peter Hartman
Peter Hartman is een Nederlandse bestuurder en topfunctionaris. Hij is een voormalig president-directeur van de KLM, nam in 2007 plaats in de raad van bestuur van Air France-KLM en was daarvan van 2013 tot 2017 vicevoorzitter. Hij bekleedde tevens een groot aantal nevenfuncties. De belangrijkste daarvan waren voorzitter van de Board of Governors van de IATA, voorzitter van de Association of European Airlines (AEA) en vicevoorzitter ACARE (Advisory Council for Aeronautics Research in Europe), een werkgroep van de Europese Commissie. Verder is Peter Hartman lid van de raad van commissarissen van onder meer Koninklijke KPN, Constellium, Fokker Technologies Group B.V. en Texel International Airport. Eerder zat hij in de raad van commissarissen van onder andere Compagnia Aerea Italiana S.p.A. (Alitalia), Koninklijke Ten Cate NV, Delta Lloyd, RAI, Kenya Airways, Stork en Transavia. Lees hier meer over de carrière van Peter Hartman.

Deze sessie voor uitsluitend voor AYOP-leden.