27/05/20

AYOP Business Call, dinsdag 9 juni 15.00 uur: Financieringsoplossingen voor het MKB in de Offshore Energy-sector

Juist in deze sterk veranderende tijd en markt kan financiering voor (MKB-)bedrijven een struikelblok zijn. Amsterdam IJmuiden Offshore Ports wil je tijdens de AYOP Business Call op dinsdag 9 juni graag  kennis laten maken met NoviCap: een financieringsplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om vroegtijdige betaling te ontvangen van (alle of een deel van de) openstaande facturen.

Onlangs heeft NoviCap een aantal leveranciers in de Offshore Energy-sector geholpen aan een passende financiering. Met name door de oplossing om kleinere bedrijven met grote afnemers te kunnen financieren én de deel -en termijnfacturen oplossing, kon NoviCap de helpende hand bieden.  

Meer liquiditeit
NoviCap, met vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Londen en Madrid, is een online platform voor het financieren van facturen. Ze helpen bedrijven aan meer liquiditeit door het volledig digitaal financieren van facturen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het activeren van een faciliteit kan binnen 48 uur en na uploaden van een factuur wordt het geld (na verificatie) dezelfde dag overgemaakt.

AYOP Business Call 9 juni
Om de mogelijkheden van deze vorm van financiering te verduidelijken, organiseren we dinsdag 9 juni exclusief voor AYOP-leden een AYOP Business Call waarin Sicco Goede, Commercieel Directeur van NoviCap, uitleg geeft over de mogelijkheden en eventuele vragen zal beantwoorden.

Deze sessie voor uitsluitend voor AYOP-leden.