12/06/20

AYOP Business Call, dinsdag 16 juni, 15.00 uur: Update windpark Hollandse Kust Zuid en Net op Zee Noord en -West Alpha

Wil jij in ruim een uur volledig worden bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen voor wind op zee? Neem dan deel aan de AYOP-business call op dinsdag 16 juni waar je de laatste stand van zaken en de vervolgstappen te horen krijgt.

Voor Hollandse Kust Noord is de tender voor het windpark net gesloten, maar de voorbereiding van de elektrische infrastructuur is al volop bezig. Dick Lagerweij van TenneT (Overall Project Lead project Hollandse Kust Noord en West alpha) is op dit moment op land al bezig voor dit ‘stopcontact’ op zee en vertelt hierover.
Voor windpark Hollandse Kust Zuid heeft Vattenfall recent de definitieve investeringsbeslissing genomen en zijn de  voorbereidingen in volle gang. Je hebt eerder al kunnen lezen dat de grootste Siemens Gamesa 11MW turbine wordt gebruikt voor 1&2. Guido Schild van Vattenfall zal de voorbereidingen verder toelichten.

We hebben voor de sessie zo’n anderhalf uur gereserveerd. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je naar aanleiding van de toelichtingen van Dick en Guido nog vragen hebt, en willen iedereen de gelegenheid geven om deze te stellen.  Heb je van tevoren al een vraag voor Dick Lagerweij of Guido Schild? Stuur je vraag dan alvast naar Sylvia Boer, sylvia@ayop.com 

Natuurlijk kan dit ook live, of vooraf, in de chat van het AYOP-kanaal in Microsoft Teams!