29/03/24

5 april: Online Kick Off Meeting “Learning Community Offshore Energy”

Offshore Energy en LCOE gaan hand in hand samen, en in dit geval gaat het om de nieuwe “Learning Community Offshore Energy”

Het is alweer een jaar geleden dat de eerste ideeën voor de Learning Community vorm kregen. Na een actiescan uitgevoerd door Denkhuizen (Katapult) met 15 partijen in juni vorig jaar, zijn we na die zomer echt gas gaan geven om de Learning Community verder te bouwen.

In totaal zijn er nu al 75 geïnteresseerde partijen uit onderwijs, bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen en dit aantal blijft maar groeien, omdat iedereen in de sector de toegevoegde waarde ziet om innoveren, werken en leren beter aan elkaar te verbinden! Remco Streppel van Eneco wist het goed te framen: “Van zeewier tot helicopters” en dat is waar deze Learning Community voor wil gaan.

Vandaar deze Online Kick-off van de Learning Community Offshore Energy op vrijdag 5 april om 09:30. We informeren je dan verder over de stand van zaken, wat er al is gebeurd, waar we naar toe willen gaan en wat er nodig is. Dit doen we samen met Manon Schrijnemaekers van Denkhuijzen en Floris Blonk van TKI Offshore Energy.

Wil je ook deel uitmaken van en/of meer weten over de Learning Community? Neem dan gerust contact op met Richard Engelkes.