Nieuwjaarsdiner 2020

31/01

Het begin van een nieuw jaar is een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Het is ons een genoegen geweest om elkaar te ontmoeten tijdens de diverse evenementen en we kijken er naar uit om dit komend jaar wéér te doen.

Graag nodigen wij jou en je partner uit voor ons traditionele Nieuwjaarsdiner op vrijdag 31 januari 2020, aanvang 18.00 uur. Een vast gegeven op onze kalender maar ook dit jaar toch net weer een beetje anders. We hebben dit keer gekozen voor De Kookfabriek in Amsterdam.

We worden ontvangen met een glas Prosecco en een warme snack. Iedereen ontvangt een kookschort en na de menu-uitleg van de culinair coach gaan we in groepjes van 10 personen aan een kookeiland aan de slag. Aan de hand van duidelijke recepturen van Top Chef Julius Jaspers bereiden we met elkaar een heerlijk 4-gangen seizoensmenu. De amuse wordt tijdens de voorbereidingen opgegeten. 

Onder leiding van een vinoloog kunnen we tijdens de kookworkshop van een 'proeftafel' verschillende wijnen proeven. De vinoloog geeft ook uitleg over de wijnen.

Hierna genieten we met elkaar van het zelf bereide menu. Tussentijds gaan we nog terug de keuken in voor de laatste handelingen van het hoofd- en nagerecht. Het diner wordt gezamenlijk aan tafel gegeten.

Kortom, een gevarieerd programma met volop mogelijkheden om op een gezellige manier te netwerken en nieuwe leden te ontmoeten.
De kosten bedragen 95 euro per persoon. 

Aanmelden kan via de persoonlijke uitnodiging of yolanda@ayop.com, 06-52852965.

Overview agenda
+
Date

Friday 31 January
From 09.00 hour

Location

De Kookfabriek