Wij verwelkomen CEBO HOLLAND als nieuw lid!!!

Published in Nieuws on 14/06/18 by Yolanda Los

Wij verwelkomen CEBO HOLLAND als nieuw lid!!!

Cebo International is al meer dan 40 jaar een belangrijke leverancier van industriële mineralen, additieven en diensten aan verschillende markten zoals energie, industrieel boren, ijzererts pelletisering, civiele techniek en nog veel meer. De producten en diensten van Cebo zijn van een constant hoge kwaliteit om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Cebo Holland heeft een productiefaciliteit in IJmuiden voor het verwerken en vermalen van mineralen, een slibverwerkende installatie (supply base mudplant), silo opslag en een distributie centrum. Cebo UK levert producten en diensten vanuit diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk, voornamelijk aan de energiemarkt in de Noordzee regio.
Cebo Marine exploiteert twee drogebulkschepen die mineralen en additieven aan onze klanten in de Noordzee regio leveren.

WIND ENERGIE:

De huidige economie vraagt om groene energie. Een van de mogelijke oplossingen hiervoor is windenergie. Echter, de stroomkabels die gebruikt worden voor de stroomoverbrenging van de windmolens op het netwerk, warmen op door de stroom die er doorheen gaat. De weerstand in de kabel gaat omhoog waardoor er minder stroom door de kabel kan worden getransporteerd. Dit betekent een aanzienlijk verlies. Met behulp van een van de Cebo Conduct-Gels wordt de warmteoverdracht van de kabel naar de omliggende grond verbeterd.

Cebo Holland ontwikkelde vier verschillende Conduct-Gels voor deze toepassing.

Onze Conduct-Gels bieden verschillende voordelen:

  • Gemakkelijk te pompen
  • Gemakkelijk te mengen in een standaard mud mixsysteem
  • Verstijft tot een dikke gel. Daardoor kan de kabel in een later stadium worden verwijderd.
  • Laag vloeistof gewicht
  • Mengt zich minimaal met het aanwezige water aanwezig in de buis
  • Geen water/product-scheiding