JP Isolatie

JP Isolatie is een specialist in isolatiewerkzaamheden voor de petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, utiliteitsbouw en offshore in binnen- en buitenland.

Vanuit onze vestiging in Maasdijk bedienen wij tal van opdrachtgevers in de Mainport Rotterdam. Wij voeren werkzaamheden uit in Nederland, België, Duitsland ,Engeland en Italië. Het noorden van Nederland wordt bediend door onze vestiging in Klazienaveen. In Duitsland voert onze dochteronderneming  Kleton Isoliertechnik GmbH in Meppen de werkzaamheden uit. Naast traditionele isolatie zijn wij ons in de loop der jaren ook gaan toeleggen op andere specialismen, zoals ULVAShield, STOPAQ, asbestsanering, schilderwerk en steigerbouw. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers op een breed technisch vlak een totaaloplossing bieden.

Door altijd goede service tegen aantrekkelijke tarieven te bieden, hebben wij met veel van onze opdrachtgevers een band opgebouwd. Wij danken hen voor het jarenlange vertrouwen in ons bedrijf. Ook onze medewerkers verdienen een extra vermelding. Vooral dankzij hun inzet en vakkennis is JP Isolatie uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de isolatiebranche.

Category name

Members, Oil- and gas, Offshore wind, Decommissioning, Construction, ship repair and technical services, Industry & trade, Maritime services, Offshore services

Contactgegevens

Korte Kruisweg 64
2676 BS Maasdijk

t +31 10 590 35 80

info@pronkisolatie.nl
www.pronkisolatie.nl