Iv-Consult

Iv-Consult is onderdeel van de Iv-Groep uit Papendrecht, de Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. Met zo'n 1000 professionals sterk, bieden wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur & Havens, Maritiem, Olie & Gas, Speciale constructies & equipment en Water.

Iv-Consult levert op maat gemaakte technische oplossingen voor Onshore handling equipment, zoals o.a., containerkranen, Offshore & Yard handling equipment, zoals o.a. stingers en schepenliften, statische constructies en bijzondere bewegende constructies. Bovendien kunt u bij ons terecht voor logistieke en constructieve ontwerpen van havens en werven.

Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van grootschalige staalconstructies. De focus in de projecten ligt daarbij op integrale oplossingen en hoge kwaliteit.

Wij bieden onze constructieve en advieswerkzaamheden aan over de hele wereld waarbij ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kort geleden hebben we in samenwerking met onze collega’s van Iv-Infra het besturingssysteem en het constructieve ontwerp van de nieuwe sluisdeuren in het Panamakanaal afgerond.

Iv-Consult heeft twee kantoren in Nederland en één kantoor in Maleisië. Algemene informatie kunt u vinden op onze website: www.iv-consult.nl  of www.iv-groep.nl

Contactgegevens Iv-Consult:

Hoofdkantoor Iv-Consult, Noordhoek 37, 3351 LD te Papendrecht

Iv-Consult Almere in het World Trade Center (Carlton Tower),
P.J. Oudweg 4, 1314 CH  Almere, The Netherlands

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van KerchoveTechnical director Iv-Consult

per e-mail: p.vankerchove@iv-consult.nl  of telefoon: +31(0)88 943 2600

Category name

Members, Oil- and gas, Conversion & commissioning, Engineering, legal & insurance, Construction, ship repair and technical services, Decommissioning, Offshore wind, Industry & trade

Contactgegevens

Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht

t +31 88 943 3000
f +31 88 943 3001

mail@iv-consult.nl
www.iv-groep.nl