Alfa Service Group

Wij zijn specialist op het gebied van het leveren van innovatieve High-performance coatings, deze maken het voor u als professional mogelijk dingen te doen die voorheen niet mogelijk waren of dan wel geen garantie konden verkrijgen.

Zo hebben we coatings die onder zeer zware condities standhouden en uw waardevolle materialen zelfs onder die omstandigheden goed beschermt. Voorheen onmogelijke condities waarin bepaalde coatings kunnen worden aangebracht zoals onderwater.

"Ja, u leest het goed! Potje verf onderwaterhouden en met een kwastje aanbrengen is tegenwoordig gewoon mogelijk. Dus denkt u, dat dat plasje water dat op dek blijft liggen u tegenhoud verder te gaan? Fout, het werk kan gewoon door. Wij vertellen u graag hoe dat mogelijk is.

U kunt hier klikken voor meer informatie 

Vanzelfsprekend beschikken wij over alle relevante testrapporten en uitvoerige datasheets die de kwaliteit van onze producten waarborgen. Wij beschikken over een "NACE Certified Coating Inspector-level3" die zowel de inspectie van het te beschermen object als de begeleiding van het gehele conserveringsproject voor u kan verzorgen.

Category name

Members, Offshore wind, Decommissioning

Contactgegevens

Zandwerven 40a
1715 KM Spanbroek

t +31 (0)6 55683443

info@alfaservicegroup.nl
https://alfaservicegroup.nl