OTOS LMR SYSTEMS

Otos LMR Systems, opgericht in november 2004, is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in portofoon en mobilofoon systemen. Wij zorgen niet alleen voor de levering, maar bieden ook een servicegerichte manier van het bouwen en onderhouden van deze systemen en de bijbehorende netwerken.

Havens zijn een belangrijke markt voor ons en de Amsterdamse haven in het bijzonder. We hebben in ons bestaan al talloze Amsterdamse bedrijven met onze producten, diensten, onderhoud en reparaties mogen ondersteunen, waarvan het gros in eigen beheer.

Onze klanten zijn actief in verschillende disciplines en sectoren, variërend van liquid-bulkterminals, agri-bulk, dry bulk en recycling tot logistieke centra en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Door de eenvoudige bediening zijn portofoons en mobilofoons nog altijd veel in gebruik. Ook zijn ze toepasbaar als andere systemen wegens drukte uit de lucht zijn. Zo bieden ze een snelle, betaalbare en efficiënte oplossingen voor veel gebruikers in de haven. Een wekelijks bezoek aan de haven door leden van onze salesafdeling en het serviceteam (dat 24 uur per dag beschikbaar is) zorgt ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn voor onze klanten.

Kenwood en Motorola zijn onze voornaamste merken maar we bieden ook producten van o.a. Icom en Peiker en ATEX is een belangrijke markt voor ons met het oog op de concurrentie. We zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening dezelfde kwaliteit moet bieden als onze producten. Mobiele communicatie draait tenslotte niet alleen om prijs. We hebben uitstekende referenties in de haven en bieden het soort no-nonsense service die past bij de regio en sector. Nu en in de toekomst.

Kijk hier voor de actuele nieuwsbrief van Otos, Call Sign.

otos-call-sign-2020-9.pdf