OCEANWIDE

Oceanwide is een internationale leverancier van gekwalificeerde arbeidskrachten. Als wereldwijde leverancier van gekwalificeerd personeel richten wij ons voornamelijk op de maritieme, offshore en energie-industrie.

Oceanwide is uw betrouwbare partner. We zijn toegewijd aan mensen, kwaliteit en service op maat. Wij bieden ons personeel de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Met kantoren en agenten over de hele wereld zijn we in staat om het beste personeel voor uw project te werven en te leveren. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied van mankracht en wervingsdiensten. Daarbij zorgen we ervoor dat onze zoektocht naar getalenteerde professionals altijd wordt afgestemd op uw specifieke behoeften. We beheren alle HR-gerelateerde zaken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze diensten omvatten werving, selectie, assessments, contract management, reizen, salarisadministratie en verzekering, evenals opleiding en ontwikkeling. We werken samen met trainingscentra over de hele wereld om persoonlijke ontwikkelings- en trainingsprogramma’s aan te bieden die volledig voldoen aan uw eisen en normen. Een van onze kantoren is gevestigd in Den Helder. Voor onze klanten en medewerkers is de kantoorlocatie naast de luchthaven een groot voordeel.

“Het draait allemaal om personeelscontact. Gewoon voor een kopje koffie, een praatje of om werkkleding op te halen of een contract te tekenen, iedereen is altijd welkom. ”

Het personeel van Oceanwide is STCW, NOGEPA, OPITO, GWO of anderszins gecertificeerd. Onze database bestaat uit technische, operationele, engineering en managementfuncties.

Wij zijn ISO 9001, NEN-4400, VCU gecertificeerd en geregistreerd in de FPAL Achilles databases.