NORTHCMEDIA

NorthCmedia is een fullservice mediabedrijf en al 14 jaar gespecialiseerd in het maken van filmproducties voor de oil & gas, offshore(wind) en maritieme industrie. NorthCmedia is een specialist in het in beeld brengen van bedrijven en merken op een manier die impact maakt en in de spotlights zet.

Van korte 3D-animaties en trailers tot lange termijn-, project- en bedrijfspromotievideo’s en sociale nieuwsitems en dronefilms.  NorthCmedia maakt niet alleen, maar bied gerichte oplossingen en is pro actief in het bedenken van creatieve ideeën om de filosofie van bedrijven tot leven te brengen. Het team van professionals werkt flexibel, efficiënt en kostenbewust. NorthCmedia heeft veel ervaring met het werken op complexe locaties en omstandigehden. Door zich te specialiseren in de offshore energie en maritieme industrie, is het team van NorthCmedia bekend met de veiligheidsvoorschriften en certificering. Als creatief bedrijf heeft NorthCmedia het doel, en de kennis bedrijven te ondersteunen in het online zichtbaar zijn of blijven.

Binnen de doelstellingen van haar opdrachtgevers ontzorgt NorthCmedia als one stop creative shop, en helpt bedrijven op creatieve en visuele wijze op de kaart te zetten.