KUHLMAN REPKO SHIPPING

Wij zijn Kuhlman Repko, shipping en logistiek is ons vak. Al meer dan 145 jaar staan ​​wij bij onze klanten, klaar om in al hun logistieke behoeften te voorzien. Laat uw logistiek door ons navigeren en maak het leven van uw bedrijf gemakkelijker.

Kuhlman Repko Shipping is van oudsher scheepsagent in Harlingen. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot douane-expert en transport & logistiek specialist met een wereldwijde scope. Om u van dienst te zijn, gebruiken we ons uitgebreide en volledig onafhankelijke wereldwijde netwerk. We hebben onze dienstverlening door heel Nederland uitgebreid met verschillende vestigingen op strategische locaties.

We baseren ons bedrijf op een sterke en langdurige relaties met klanten en zakenpartners. Onze kracht ligt in de toewijding, vaardigheden en kennis van onze medewerkers. Alle Kuhlman Repko-teamleden zijn experts en allround in de logistiek branche . Zo zorgen wij wereldwijd voor een snelle, efficiënte en wendbare logistieke dienstverlening. Wij maken uw logistiek mogelijk!

Wat leveren wij:

– Havenagentschappen
– Wereldwijd transport over zee, door de lucht en over land
– Douanediensten (AEO-gecertificeerd)
– Projectlogistiek & expeditie
– Warehousing & logistiek met toegevoegde waarde