EWORKS

eWorks heeft als doel het bevorderen van veilig werken in de industrie. Dat doen zij door zich te richten op vakbekwaamheid, bewustwording en gedragsverandering. Ze bieden e-learning, training & toetsing, een safety app, uitgebreide toolbox meetings support en volledige safety awareness campagnes.

Of wat dacht je van trainen in virtual reality, in jouw eigen 360° omgeving? Zo bereid je jouw medewerkers goed voor op het werk op een offshore platform. Het is belangrijk dat medewerkers leren in hun eigen context. Dat is ook waarom eWorks het mogelijk heeft gemaakt om zelf alle e-learnings aan te passen met eigen inhoud als foto’s en teksten. De kant-en-klare modules in hun bibliotheek, zoals bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen, gevaarlijke stoffen en hygiëne op de werkplek, kun je op die manier helemaal eigen maken. Alles is aanpasbaar aan de wensen van de klant.

eWorks helpt met al haar innovatieve leeroplossingen om structureel en op verschillende manieren aandacht te geven aan veiligheid. Zo vergroot je veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en zorg je voor werkelijke gedragsverandering.

“Samen tillen we de veiligheidscultuur naar een hoger plan.”