EST-FLOATTECH

EST-Floattech is een producent van DNV GL gecertificeerde (lithium) batterij systemen voor maritieme- en landtoepassingen.

EST-Floattech opereert vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp en heeft een verkoop- en projectafdeling in Duitsland en Noorwegen. Met een trackrecord van meer dan 200 grote projecten wereldwijd is EST-Floattech een van de sterkste leveranciers van maritieme batterijen. De lithium-ion accu’s worden toegepast in volledig elektrische schepen, krachtige hybride toepassingen in combinatie met traditionele diesel- of LNG-motoren en sinds kort ook met waterstoftechnologie. De maritieme klantenportefeuille bestaat uit een breed scala aan projecten waarin ze zowel kleine als grote toepassingen leveren in segmenten als superjachten, de visserij, veerboten, binnenvaart, cruiseschepen, defensie- en werkschepen.

Voor landtoepassingen creëert of ondersteunt EST-Floattech off-grid toepassingen zoals bijvoorbeeld een mobiel energiesysteem, batterijen voor graafmachines of containeroplossingen.

Met hun expertise en verleden als systeem integrator kan EST-Floattech klanten in een vroeg stadium ondersteunen in de juiste duurzame oplossing.