ELA CONTAINER OFFSHORE

ELA Container Offshore produceert offshore containers voor verhuur en verkoop die breed ingezet kunnen worden op omvormingsplatforms en allerlei soorten zeeschepen, binnenschepen en pontons.

ELA biedt modules voor verschillende toepassingen. Zo kunnen ze worden ingezet als tijdelijke woonruimte, kantoor, keuken, sanitaire ruimte of voor bijna ieder ander doel. Daarnaast biedt ELA een groot assortiment aan offshore cargo-units.

De hoogwaardige offshore containermodules worden geproduceerd en gecertificeerd naar de hoogste standaarden, zoals ISO 10855 / EN 12079-1 / DNV 2.7-1 en op basis van SOLAS, IMO FSS Code en MLC. Er zijn verschillende andere certificeringen aanwezig, waaronder DNV 2.7-2, DNV 2.7-3 en CSC voor internationaal transport. Zo worden de units breed geaccepteerd door de verschillende classificatiebureaus.

De containermodules van ELA zijn gedurende tientallen jaren volledig herbruikbaar. Omdat de producten kunnen worden heringericht en herbruikt, garanderen ze een volledig duurzame levenscyclus en een minimale negatieve impact op het milieu.

ELA offshore containers kunnen naar wens worden aangepast. Ze zijn bovendien op zeer korte termijn beschikbaar en kunnen zo snel worden ingezet.