DUTCH MARINE CONTRACTORS

De wereldwijde maritieme en offshore sector ontwikkelt zich sneller dan ooit. Klanten hebben specifiekere verwachtingen en zijn steeds veeleisender. Tegelijkertijd wordt de markt overspoeld door nieuwe kansen, zeker in middelgrote markten die nog steeds geen toegang hebben tot de juiste strategische oplossingen.

Dit inzicht inspireerde Dutch Marine Contractors (DMC) tot het ontwikkelen van een nieuwe benadering als contractor – een met de perfecte balans tussen middelen en dienstverlening binnen een innovatieve, kostenefficiënte methode. DMC gelooft dat de maritieme en offshore sector moet kunnen rekenen op betrouwbare, hoogwaardige oplossingen die aan elke eis kunnen worden aangepast.

DMC ondersteunt en faciliteert projecten door het verzorgen van werkschepen en het aanbieden van diensten op het gebied van consultancy en makelaardij. Zij zijn gespecialiseerd in de middelgrote maritieme en offshore-markten en bieden onze klanten diensten, oplossingen en synergiën op maat. DMC heeft de nodige ervaring in offshore olie & gas, offshore wind, waterbouw, de baggersector en de zware transportindustrie.