CHC HELICOPTER

Bij CHC bouwen wij voort op ons erfgoed, onze prestaties en onze hoge standaard om onze vloot, technologieën, veiligheid en de prestaties van ons personeel constant te verbeteren. We overstijgen de verwachtingen van onze klanten door hoogwaardige diensten op een kostenefficiënte manier te leveren en vervoeren mensen van en naar de meeste afgelegen en extreme locaties wereldwijd, aan land of op zee.

CHC heeft tientallen jaren ervaring in het snel mobiliseren van op maat gemaakte oplossingen op zes continenten. We exploiteren met onze helikopters een van de meest uitgebreide search and rescue (SAR) netwerken ter wereld en beschermen zo personeel in offshore olie- & gas in de Noordzee, Kaspische Zee, Atlantische Oceaan, beide kanten van de Indische Oceaan en in de Timorzee. CHC biedt ook rapid response activiteiten voor verschillende overheden en private klanten.

CHC erkent het belang van consistentie en is daarmee de enige helikopterdienst met een mondiale infrastructuur en wereldwijde normen. Zo kunnen wij de best practices in één deel van de wereld toepassen binnen het hele CHC-netwerk. Ook versnellen we zo innovaties die de veiligheid en efficiency vergroten en consistentie in al onze activiteiten wereldwijd ondersteunen. Bovendien voldoen wij aan de strengste eisen in de sector wat betreft veiligheid, kwaliteit en compliance en hebben we uitgebreide lokale expertise. CHC maakt complexe operaties simpel voor de klant. We passen daarnaast een integrale aanpak toe om te zorgen voor volledig inzicht in alle risico’s regelgeving, juridische kwesties, belastingregels en operationele omgevingen waar dan ook ter wereld.

Het nieuwe CHC is een agile bedrijf dat is gebouwd op een bewezen staat van dienst in innovatie om klanten te helpen slagen in hun missie. We hebben de sterkste reputatie in de sector met een gestroomlijnde kostenstructuur en een gereorganiseerde vloot. CHC biedt eenvoudige, betaalbare, waardevolle oplossingen tegen een zeer concurrerende prijs.