CERTION

Certion – bedrijf en missie
Certion levert sinds 2005 wereldwijd totaalservice rond windturbines. Hun missie is om klanten het hoogste rendement uit hun windturbine te laten halen. Het bedrijf is gespecialiseerd in service & onderhoud, montage en demontage, inspectie & optimalisatie en onderdelen & gereedschappen.

Kennis, gereedschap en onderdelen
Certion onderscheidt zich door de combinatie van beschikbare kennis, gereedschap en onderdelen. De specifieke constructie van de verschillende windturbines vragen om maatwerk. Certion werkt conform de branchevereiste controlelijsten, veiligheidsvoorschriften, opleidingen en kwaliteitsstandaarden.

Specialisten op niveau
Het personeel van Certion is de belangrijkste schakel in de organisatie. De medewerkers krijgen een eigen opleidingstraject met een deskundige instructeur. Zo wordt de kwaliteit van de geleverde diensten naar een nog hoger niveau gebracht.

Samenwerking met relaties
Certion is ervan overtuigd dat het hoogste rendement van een windturbine ontstaat door een goede samenwerking. Zowel met klanten als met relaties. Zo werken het bedrijf nauw samen met turbinefabrikanten en internationale serviceverleners.