CARGOSTORE WORLDWIDE

Cargostore is een van ’s werelds snelst groeiende leveranciers van ISO-scheepscontainers en DNV 2.7-1-gecertificeerde CCU’s voor projecten op het land en offshore. Het bedrijf heeft kantoren in Londen, Abu Dhabi en Nederland en depots wereldwijd. Cargostore biedt naadloze en snelle service met de flexibiliteit om aan elke klantbehoefte te voldoen.

Cargostore’s Offshore-afdeling verzorgt een scala aan Cargo Carrying Units (CCU’s) voor olie & gas, offshore en de duurzame energiesector en voor projectverhuizers en offshore leveranciers. Al het materiaal is ontworpen, gebouwd en gecertificeerd in overeenstemming met DNV 2.7‐1. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een legio aan CCU’s die beschikbaar zijn via een uitgebreid netwerk in de Amerikaanse Golfkust, de Noordzee, de Arabische Golf, het Midden-Oosten en Oost en West-Afrika.

De Intermodal-afdeling levert ISO-gecertificeerde opslag- en scheepscontainers voor verhuur of verkoop en regelt op maat gemaakte containerconversies voor speciale projecten.

Cargostore heeft kantoren wereldwijd en personeel dat gezamenlijk meer dan 12 talen spreekt. Hierdoor biedt het bedrijf al haar klanten een optimale klantenservice. Door middel van continue beschikbaarheid, snelle levering en lokale vertegenwoordigers wordt het kopen, huren en aanpassen van ISO-gecertificeerde scheepscontainers en DNV 2.7-1-gecertificeerde Offshore CCU’s een snel en simpel proces. Ons motto zegt het al: ‘Global Reach, Local Touch’.