BLUESTREAM

Bluestream is een professionele offshore contractor die actief is in de olie & gas en offshore wind sector en levert een breed scala aan onder en boven water diensten.

De diensten van Bluestream zijn gebaseerd op de disciplines Surface Demand Diving, Remotely Operated Vehicles (ROV’s), Rope Access en Unmanned Aerial Vehicles (UAV’s).

Bluestream onderscheidt zich door innovatie, op maat gemaakte oplossingen en door state-of-the-art equipment te gebruiken die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Met meerdere lopende projecten, diverse uitrustingen, toegewijde schepen die het hele jaar door varen, meer dan honderd offshore-medewerkers, tientallen klanten en uitgebreide kennis over een breed scala aan expertise in de offshore markt, is Bluestream de ideale partner om offshore werken op een veilige, efficiënte en kosteneffectieve manier gedaan te krijgen.

Met volledige toewijding, professionaliteit, ervaring en hoogwaardig project management is Bluestream in staat om veiligheid en kwaliteit te leveren op alle niveaus.