Atlas Professionals

Sinds de oprichting in 1982 is Atlas Professionals uitgegroeid tot een no-nonsense, betrouwbare HR-dienstverlener in de Olie & Gas, Maritieme en Renewables sector.

Haar missie is om de eerste keuze voor haar klant te worden en te blijven. Dit bereikt zij door zich te richten op het bieden van ​betrouwbare, kundige en betrokken professionals binnen de niches waarin zij actief is.

De offshore-industrie is innovatief en dynamisch – een wereldwijde arena die is gebouwd op de talenten en ambities van echte specialisten wiens expertise de industrie vooruit helpt. Atlas Professionals maakt dit mogelijke door de industrie en haar professionals bij elkaar te brengen.

Atlas Professionals is de verbinding tussen bedrijven en professionals. En waar waardevolle specialisten de kansen vinden en krijgen die ze zoeken. Atlas biedt haar klanten een volledig HR pakket: van belasting-, administratieve, logistieke tot aan juridische diensten.

Dankzij haar eigen kantorennetwerk wereldwijd (> 25) wordt er continu wereldwijd gezocht naar de meest getalenteerde professionals om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Atlas Professionals haar professionals bestaan ​​uit het beste van het beste en worden actief gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen en op het hoogste niveau te presteren.