Locatie
MICROSOFT TEAMS
Datum
28/01/22 16:00 Tot 28/01/22 17:00

VRIJDAGMIDDAGBORREL

Ga met ons droog het nieuwe jaar in!

Op de valreep van de Dry January maand organiseren wij 28 januari een digitale vrijdagmiddagborrel. Een gezellig, informeel ‘samenzijn’ en tegelijkertijd een kans om een aantal van onze nieuwe leden te ontmoeten. Zij zullen zich, nadat we het glas met elkaar hebben geheven, kort voorstellen.

Uiteraard zorgen wij weer voor de drankjes en hapjes, dus houd de pakketdienst in de gaten!
De inhoud van de borrelbox hebben we misschien al een beetje verklapt….We hebben ons laten inspireren door de jaarlijkse challenge Dry January waaraan steeds meer mensen meedoen. Maar we gaan natuurlijk niet op een droogje zitten en droog brood eten, want we hebben mooie alternatieven gevonden!

Wanneer en hoe
Vrijdag 28 januari
16.00 – 17.00 uur

AYOP-leden kunnen ons digitale café binnenkomen via de toegestuurde link.
Aanmelden is niet nodig; er is altijd een plekje voor je vrij.

Wist je trouwens….

…dat volgens de overlevering de Finnen in de Tweede Wereldoorlog in hun oorlog met de Russen de hoofden van hun troepen fris en fruitig wilden houden en daarom in 1942 begonnen met Raitis tammikuu (‘nuchtere januari’)? De Amerikaanse journalist Nicole Brodeur schreef in 2010 in een column over haar behoefte aan een ‘dry january’. De eerste echte Dry January stamt uit 2014 en is een handelsnaam van de Britse liefdadigheidsorganisatie Alcohol Change UK. En zoals met veel dat populair is in de landen ten westen van ons, heeft Dry January ook Nederland bereikt, en nu dus ook AYOP.