Locatie
ONS Stavanger
Datum
26/08/24 Tot 26/08/24

ONS Stavanger

Van 26-29 augustus vindt Offshore Northern Seas (ONS) in het Noorse Stavanger plaats. Deze beurs wordt 1x per 2 jaar georganiseerd. AYOP biedt de mogelijkheid om deze beurs te bezoeken.

Omdat de Noorse overheid fors investeert in hernieuwbare energie, staat deze beurs helemaal in het teken van de energietransitie met een mix van alle soorten offshore-energie, koolstof-afvang en waterstof. ONS heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde energie-ontmoetingsplaats die internationale leveranciers en werkmaatschappijen verbindt. Met meer dan 1.200 exposanten en topmanagers uit de hele energiesector is ONS een van ’s werelds toonaangevende ontmoetingsplaatsen en het referentiepunt voor de energietransitie naar nieuwe, schonere en hernieuwbare oplossingen. Ontmoet de besluitvormers, help uw bedrijf groeien, krijg nieuwe inzichten en maak contact met nieuwe klanten en bedrijven.

Binnenkort volgt meer informatie over de prijs van deze trip. Mocht je interesse hebben, dan kun je je nu alvast aanmelden bij Machteld Liebregs (machteld@ayop.com).