Locatie
RAI, Amsterdam
Datum
28/11/23 09:30 Tot 29/11/23 18:00

Offshore Energy Amsterdam 2023

Vol enthousiasme zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de Offshore Energy op 28 en 29 november in de Rai, Amsterdam.

In het Amsterdam IJmuiden Offshore-paviljoen zijn er drie mogelijkheden om deel te nemen, met een stand, een luxe torenwand of een posterwand.

Compleet verzorgde AYOP-stand
Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. De stand is voorzien van 2 full-color bedrukte wanden, meubilair te weten een statafel + 3 barkrukken, een balie en een documentatierek.
Registratie als exhibitor bij Navingo en AYOP. Catering inclusief lunch voor de standhouders, 4 standhouderspassen en 2 parkeerkaarten.

Luxe torenwand
De afmeting van de toren is 1,5×4 meter. De torenwand voorzien van een full-color bedrukte wand, een statafel + 2 barkrukken. Tegen meerprijs kan een 48” tv op de wand bevestigd worden. Registratie als exhibitor bij Navingo en AYOP. Catering inclusief lunch voor de standhouders, 2 standhouderspassen en 1 parkeerkaart.

Posterwand
De afmeting van de posterwand is 1×3 meter. De posterwand voorzien van een full-color bedrukte wand.
Registratie als exhibitor bij Navingo en AYOP. Catering inclusief lunch voor de standhouders, 2 standhouderspassen en 1 parkeerkaart.

Voor meer info kan je contact opnemen met Yolanda Los, yolanda@ayop.com
of 06-52852965

We kunnen in ieder geval al vermelden wie de sponsoren zijn van de beide borrels op het AYOP-paviljoen:
28 november: Happy Hour – aangeboden door Peterson & Citymarketing Velsen | IJmuiden
29 november: Haringparty – aangeboden door Zeehaven IJmuiden