Locatie
Damen Shiprepair / Braspenning Group
Datum
15/02/24 15:00 Tot 15/02/24 18:00

Leden Ontmoeten Leden bijeenkomst (volgeboekt)

Op donderdag 15 februari om 15:00 uur zijn alle AYOP-leden van harte welkom voor een  Leden Ontmoeten Leden bijeenkomst.

Aan het begin van het jaar staat een bezoek aan Damen Shiprepair en het naastgelegen bedrijf Braspenning op het programma. Twee enthousiaste AYOP-leden die hun deuren in Amsterdam-Noord openzetten om ons een kijkje achter de schermen te geven.

Braspenning is gespecialiseerd in het verwijderen van en beschermen tegen corrosie. Sinds 1956 conserveren zij (zee)schepen, pleziervaartuigen, bruggen, opslagtanks, kranen en andere grote buitenobjecten. Ze stralen en coaten met eigen middelen op scheepswerven in Amsterdam, Den Helder, Harlingen Antwerpen en Brest (Frankrijk), maar ook op locatie en in hun eigen productiehallen.

Damen Shiprepair Amsterdam is een compacte full-service reparatie werf en biedt plaats aan 4 gegraven droogdokken, waarvan de grootste tot 250 meter lang. De werf staat bekend om haar snelle en nauwkeurige reparaties en onderhoudswerkzaamheden en de aanwezigheid van een staalconstructie faciliteit en een professionele machinefabriek. Daarnaast beschikt ze ook over vier ligplaatsen en een diep water load-out kade, een leidingfaciliteit en een in-huis schilder werkplaats. De combinatie van al deze factoren en de jarenlange kennis en expertise zorgen ervoor dat Damen Shiprepair Amsterdam de ideale locatie is voor grootschalige reparaties, conversions of refits van schepen. De werf heeft veel ervaring met onder anderen offshore schepen, jack-up platformen, baggerschepen, vissersschepen, veerboten en tankers, maar is thuis in elk soort reparatie of onderhoud.

Leden hebben een persoonlijke mail met registratielink ontvangen. Gemist? Stuur dan een e-mail naar Machteld: machteld@ayop.com.