Locatie
JP 1886, Zaandam

Westzijde 188
1506 EK Zaandam

Datum
03/02/23 18:30 Tot

AYOP-nieuwjaarsdiner

Graag nodigen wij jou én je partner uit voor ons traditionele AYOP-nieuwjaarsdiner. Een diner dat door de jaren heen als ‘zeer gewaardeerd en succesvol’ kan worden bestempeld. De locatie en het programma bieden alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

Locatie
Restaurant JP 1886
Westzijde 188
1506 EK Zaandam

Datum
Vrijdag 3 februari 2023

Tijd
Inloop vanaf 18:30 uur
Diner vanaf 19:00 uur

Culinair
Zo gaan we genieten van een 4-gangen menu. Bij het aanmelden kan je aangeven of je vlees, vis of een combi hiervan je voorkeur heeft. Natuurlijk behoort een vegetarisch menu ook tot de mogelijkheden.

Changé
Na iedere gang mag je van plaats wisselen. Niet omdat je buurman of buurvrouw geen aangename gesprekspartner is, maar omdat we ons kunnen voorstellen dat je graag meerdere mensen wilt spreken. Dat is toch waar het bij het jaarlijkse AYOP-nieuwjaarsdiner om draait: elkaar ontmoeten, leren kennen, en vooruit ook op zo’n avond een beetje netwerken.

Swing is the thing
En er kan gedanst worden! Met je eigen partner, of met anderen. Peter Douglas en Johnny Rosenberg vertolken op onnavolgbare wijze Frank Sinatra en Michael Bublé. De sensationele combinatie brengt met hun Swing is the thing show een ode aan beide grootheden, waarbij hits als My Way en It’s a beautiful day natuurlijk niet ontbreken.

Get the picture
Om memorabele momenten en misschien ook wel nieuwe connecties vast te leggen, is er een foto booth waar je, alleen, samen of met een groep, op de foto kan. Druk op de knop, neem positie in, lachen en er worden drie foto’s gemaakt. Direct afgedrukt, dus een mooie herinnering voor thuis.

Verkadefabriek
De locatie is om van te smullen. JP 1886 is namelijk een nieuw, modern en uniek restaurant in een rijksmonument, namelijk in de oude Verkadefabriek. Voor de geschiedenisliefhebbers: dit mooie fabriekscomplex, gebouwd in 1886, begon als een bakkerij. De naam is een samenvoeging van het ontstaansjaar van het gebouw en de initialen van Jac. P. Thijsse. Jacobus Pieter Thijsse was wetenschapper en natuurbeschermer, maar bij het grote publiek vooral bekend als schrijver van de Verkade-albums in de periode 1903-1940. Verkade voegde in die tijd plaatjes van de natuur en het landschap bij haar producten, die je kon verzamelen en in albums kon plakken.

De kosten voor deze avond bedragen 75 euro per persoon.
Kortom, het belooft een mooie avond te worden waar we met elkaar nieuwe herinneringen maken. Meld je daarom snel aan!
Dit kan via de toegestuurde uitnodiging of door een e-mail te sturen naar: yolanda@ayop.com