Locatie
THE TRAVELLER

EUROPAPLEIN 2
1087 GZ AMSTERDAM

Datum
29/11/22 18:30 Tot 29/11/22 21:00

AYOP-NETWERKDINER @ OFFSHORE ENERGY > UITVERKOCHT

Dinsdagavond 29 november, na afloop van de eerste dag van de Offshore Energy beurs, organiseren wij weer geheel volgens traditie het AYOP-netwerkdiner. In informele setting genieten van een 4-gangen diner.

Het diner vindt plaats in restaurant The Traveller. We hebben The Upper Deck van deze sfeervolle locatie exclusief voor dit AYOP-netwerkdiner afgehuurd. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van de RAI.

Met dit shared dining menu maken we een reis door de hele menukaart en proeven we alles uit de internationale keuken van The Traveller. Dit terwijl we met elkaar van gedachten wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijke samenwerkingen.

De kosten voor dit 4-gangen diner, inclusief drankjes, bedraagt € 89,50 per persoon. Wil je relaties uitnodigen? Geen probleem, ook die zijn van harte welkom.

Na afloop van het happy hour op het Amsterdam IJmuiden Offshore Ports-paviljoen lopen we naar The Traveller, Europaplein 2 in Amsterdam.
Vanaf 18:30 uur staat hier een drankje voor ons klaar waarna we om 19:00 uur aan tafel kunnen.
Het diner zal rond 21:00 uur zijn afgelopen maar natuurlijk kan je daarna nog even aan de bar blijven hangen voor een drankje.

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan!