Locatie
Microsoft Teams

 

Datum
25/05/21 15:00 Tot 25/05/21

AYOP Business Call met Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach

We hebben tijdens de 100-leden-borrel letterlijk al een voorproefje gekregen van Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Maar zij hebben natuurlijk meer te bieden dan heerlijke borrelpakketten met lokale producten. Als offshore hotel van de toekomst bieden zij al veel. Denk aan vergaderruimtes, trainingsruimtes, maaltijden afgestemd op offshore medewerkers, en een opstaplocatie ‘om de hoek’. Enkele leden hebben deze faciliteiten al ontdekt.

Denise van Gaans, M&E Manager van Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach, geeft in deze AYOP Business Call een korte toelichting op wat zij speciaal voor de offshore sector te bieden hebben. Inclusief een virtuele rondleiding door het recentelijk verbouwde hotel.

Maar Denise hoort ook graag van jullie waar jullie specifiek nog meer behoefte aan hebben. Wat is belangrijk om medewerkers die toch al lang van huis zijn een ‘thuisgevoel’ te geven? Welke faciliteiten in het hotel én op de kamer zijn belangrijk? Wat eten ze echt graag als ze aan land zijn? Houd daarvoor je telefoon bij de hand!

Wellicht is deze Business Call ook voor je collega interessant die zich bezighoudt met boekingen van hotelkamers, vergader- en trainingsruimtes? Stuur de uitnodiging gerust door!

Deze sessie is exclusief voor AYOP-leden. Interesse? Neem dan contact op met Yolanda Los, yolanda@ayop.com of 06 – 52 85 29 65.