Locatie
Microsoft Teams

 

Datum
16/02/21 15:00 Tot 16/02/21

AYOP Business Call: Maak kennis met de laatste offshore ontwikkelingen van Selmers & Van Gool Hef-en Hijstechniek

Niet alleen de sector is volop in ontwikkeling, ook onze leden werken aan nieuwe technieken, producten en innovaties. Ontwikkelingen die relevant zijn en die we graag binnen het netwerk delen. Selmers heeft de Covid-tijd namelijk nuttig besteed en gewerkt aan de ontwikkeling van een zelfsturende wagen voor het stralen van grote oppervlakken, zoals monopiles. Daarnaast hebben ze mogelijkheden tot ‘remote commissioning’ m.b.v.  voorbereiding op basis van een ‘digital twin’ ontwikkeld. Bart Appelman praat jullie hierover bij tijdens de business call.

In de offshore komen complexe hijsprojecten steeds vaker voor. Lasten worden groter, zwaarder, gevoeliger en omstandigheden moeilijker. Daarom is Van Gool Hef- en Hijstechniek een samenwerking met Enduro Softslings aangegaan voor de levering van stroppen gemaakt uit HMPE vezels. De HMPE Softslings zijn sterk, slijtvast, tot 80% lichter dan staaldraad en 40% lichter dan polyester rondstroppen. Gert-Jan Buijs en Pieter van Duijn nemen je mee in de productie.

Deze sessie is exclusief voor AYOP-leden. Wil je erbij zijn? Neem contact op met Sylvia Boer sylvia@ayop.com of Yolanda Los yolanda@ayop.com