Locatie
MICROSOFT TEAMS

 

Datum
05/01/21 15:00 Tot 05/01/21

AYOP-Business Call: Boskalis luidt het nieuwe AYOP-jaar in

Om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen Boskalis Nederland en Amsterdam IJmuiden Offshore Ports je uit voor een online nieuwjaarstoast ! 

Boskalis Nederland is onlangs lid geworden en wil graag het glas heffen op hun AYOP-lidmaatschap en de potentie die zij in de NZKG-regio ziet. Boskalis is al geruime tijd actief in ons gebied. Denk daarbij aan de aanleg van de Marker Wadden, landaanwinning IJburg en de nieuwe Zeesluis IJmuiden, waar momenteel nog volop gebaggerd wordt in de toegangsgeul. Ook voert Boskalis tal van civiele werken uit in de regio.

Ongeveer de helft van het takenpakket bestaat uit werkzaamheden in de offshore industrie en daarom zijn ze ook zeer geïnteresseerd in de nieuwe Energiehaven, die als uitvalsbasis voor de windparken op zee gaat dienen. Ook de decommissioning activiteiten en de ontwikkelingen rondom CO2 afvang en opslag vindt Boskalis zeer interessant. De divisie Offshore Energy richt zich op een scala aan activiteiten in de traditionele olie & gas en in de sterk groeiende renewables markt. Daarmee is Boskalis een sterke aanvulling op het offshore energy ecosysteem van de NZKG-regio.

Benieuwd naar de kansen die Boskalis voor groei van de regio en voor samenwerking ziet? Hef dan het glas met ons op dinsdag 5 januari 2021.